Proiect (2018 - prezent)

5 TO GO

Descrierea 
Proiectului

5 To Go este una dintre cele mai cunoscute branduri din România. Reprezintă peste 130 de cafenele „to go”, organizate într-un sistem de franciză. Se află într-o continuă expansiune și în momentul scrierii, peste 300 de persoane (proprietari și angajați) fac parte din această poveste.

Provocări

◦ Creșterea și extinderea rapidă trebuie să fie însoțite de aceleași standarde în toate cafenelele, pentru a menține servirea aliniată cu așteptările mărcii și clienților.

◦ Volatilitatea ridicată în ceea ce privește resursele umane pe piața românească înseamnă mulți angajați noi care trebuie să fie instruiți în cel mai scurt timp posibil, indiferent unde lucrează în țară.

◦ Costuri de training, din cauza echipei de pregătire și a costurilor de transport în toată țara.

◦ Lipsa unui canal de comunicare între sediul principal și angajații de la cafenele. Datorită naturii activității de franciză, sediul principal de obicei comunică doar cu proprietarii locali, făcând câteva informații importante, precum oferte și noi reguli, să ajungă la angajatul final cu o întârziere semnificativă.

Soluții

◦ Dezvoltarea unei platforme de învățare electronică și conținut, centrată în jurul interacțiunii sociale.

◦ Utilizarea platformei Facebook că sistem de învățare E-learning, datorită caracteristicilor sale sociale, mesajelor private, familiarității și ușurinței de utilizare. În loc să forțăm angajații să între într-un sistem închis cu un utilizator și parolă, am construit Platforma E-learning într-unul dintre locurile unde își petrec cea mai mare parte a timpului: Facebook.

◦ Am creat conținut video atât pentru angajați cât și pentru proprietarii de francize.

◦ Consolidarea Platformei că un canal de comunicare între sediul principal, angajați și proprietari, prin anunțuri postate și Q&A în direct cu CEO.

Rezultate

◦ Feedback pozitiv atât din partea angajaților, cât și a proprietarilor.

◦ Am rezolvat problema antrenamentului rapid, deoarece platforma poate servi drept primul punct de pregătire în prima zi de lucru, înainte de a avea echipa de pregătire pentru a aprofunda diferite tehnici și cazuri de utilizare.

Ai un proiect de discutat?

Contactează-ne pentru a afla cum te putem ajuta.

6 + 3 =